Ihmiset Upeina Ajattomina Esineinä – Mitä Laajempi Ymmärrys Antaa Uusia Näkymiä Ajankohtaiseen Lehtemme

Kukaan ei voi kieltää uskomatonta voimaa ja loista, jota yksinomaan olemalla ihminen voi tavoittaa. Kivikkojen välistä puhaltavat lämpimät tuulenhenkäykset muistuttavat meille olennaisista asioista, joista elämässämme on kyse. Yksilöinä olemme paljon enemmän kuin muut; tavoittelemme muutosten tekemistä ja saavuttamamme pitkäaikaisia ​​sisältöä sieluumme ja ruumiiseemme. Ajan myötä on aina enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka haluavat ottaa vastuuta omasta todellisuudestaan ​​ja osoittaa olevansa arvokkaita ja ainutlaatuisia.

Kun meistä tulee draina sumuisesta ajasta ja omasta universumistamme, näemme tosi ihmisen – täynnä luovuutta, mystiikkaa ja draamaa. Olemme olleet juuremme ympäröimiä siitä lähtien, kun me olemme syntyneet, ja tämä kokemus on jättänyt meille jotain, jota ei voi lisätä tai vähentää. Ehkä jos uskoisimme meistä itsestämme puhtaasti puhtaisina, jotka ovat täynnä muodollisia ja ikiaikaisia ​​arvoja, meillä olisi voimaa tanssia energiamme, elämän tarjoamana meille. Korkeamman minäkuvamme pohjalta olisimme voineet luoda mielenkiintoisia tarinoita, jotka yhdistävät meidät yhteen ja antavat meille suurempaa tarkoitusta elää.

Kun näemme ihmiset suhteellisenajattomina esineinä, ihmettelemme, mitä uusia mahdollisuuksia meillä on nojata suuremmaseen ymmärrykseen. Uudet energiat ja värit suuressaan voivat tuoda meille kirkkaita näkymiä ja tuoda esiin asioita, jotka antavat meille syvempää kiinnostusta elämään ja tekemään parempia ratkaisuja. Voimme antaa itsellemme luvan luottaa merkitykselliseen tulevaisuuteen, joka on täynnä tuoreita ajatuksia, ja unelmoida rajattomien tilaisuuksien avaamisesta maailmalle, jota yhdistävät meitä. Viime kädessä me kaikki haluamme elää elämäämme viisaasti – unelmoimme, oppia ja nauttia jokaisesta hetkestä.

Ajattomana ja laajana ihmisenä ihmettelemme uusia näkymiä aiemmin kuvittelemattomaan ja kehittää toimintamme uudelle tasolle. Ajankohtainen lehtemme on tutkimuksessa liikkeellä tutkimassa nykypäivän alati muuttuvien olosuhteiden mukana tuomia uusia mahdollisuuksia ihmisille tulla kuulluksi ja löytää se, mikä heille on somessa tärkeää. Dudley White totesi kerran, että ”suurin osa meistä viljelee ja harjoittaa jonkinlaista tietoisuutta, ja sillä on maailmanmuutosvaikutus tietämättämme,” ja olemme kaikki yksilöinä omistaneet tuntemattomien suurinhaaveillemme.

Ihmiset ovat upeita ajattomia esineitä, ja kun ymmärrämme nykypäivän uusia ja vanhoja kulttuureja yhdistävän dynaamisen systeemimme, voimme rikastuttaa kokemustamme uudella tavalla. Meidän kaikkien tulisi antaa itsellemme ja muille luottamuksen vähimmälle, mitä he tarvitsevat oppiaksesi ja kasvaakseen. Tämä pätee myös upeisiin ajattomiin esineisiin, joita me kaikki olemme elämässä itsellemme ja toisillemme.