Markku Saarinen

Author's details

Name: Markku Saarinen
Date registered: 30.1.2012

Latest posts

  1. Minun Punavuoreni — 8.5.2012
  2. Journalismin uudet lähteet — 25.4.2012
  3. Munista parhaat testissä — 5.4.2012
  4. Tuiman uutta ulkoasua juhlittiin — 12.3.2012
  5. Paluu ladulle — 21.2.2012

Author's posts listings

Minun Punavuoreni

Punavuori on mukamas trendikäs, nirppanokkaisten hipsterien kansoittama kaupunginosa, jossa asuminen on statussymboli. Ei minulle.

Journalismin uudet lähteet

HAAGA-HELIAn toimittajakoulutuksen Journalismiseminaari pidetään tänä torstaina. Toista kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa Pasilan toimipisteeseen jälleen useita media-alan ammattilaisia niin Suomesta kuin maailmaltakin. Tänä vuonna seminaarissa keskustellaan teemalla ”uusilla lähteillä”. Alustuksissa ja paneelikeskusteluissa puhutaan uusista tavoista löytää juttuaiheita, tietoa ja haastateltavia. Keskiössä …

Lue juttu

Munista parhaat testissä

Kestääkö Kinder-muna ennakkosuosikin paineet? Nouseeko Rölli-peikko takaa ohi? Vai pureeko Duudsonien energia myös munamarkkinoilla? Tuima testasi kauden kiinnostavimmat pääsiäismunat.

Tuiman uutta ulkoasua juhlittiin

Vuoden alussa päivänvalon nähnyt uusi Tuima julkistettiin virallisesti helmikuussa. Julkistamisjuhlassa päätoimittaja Miina Hakala kertoi muun muassa Tuiman roolista toimittajaopiskelijoiden ammattitaidon kartuttajana. Katso alta video julkistamisjuhlasta.

Paluu ladulle

Toimittaja kokeili vuosien tauon jälkeen hiihtämistä. Onko perinnelajissa aineksia uudeksi trendiharrastukseksi?

Häviäjän puolella

Olin paikalla todistamassa Pekka Haaviston kampanjan huipennusta Helsingin vanhassa jäähallissa. Tuhannet ihmiset, pääosin nuoria ja helsinkiläisiä, keinuivat lämminhenkisessä tunnelmassa. Kaikki olivat varmoja, että ovat todistamassa jotain historiallista. Ei pelkästään maagisen Ultra Bran paluuta, vaan vanhojen muurien kaatumista uuden ja hienomman …

Lue juttu