Paivihujakka

Author's details

Name: Päivi Hujakka
Date registered: 30.1.2012

Latest posts

  1. Kaamos houkuttelee herkuttelemaan — 15.12.2012
  2. Kauppapalvelu helpottaa arkea — 9.10.2012
  3. Muutoksen tuulissa — 3.9.2012
  4. “Kaikkea pähkähulluutta on kokeiltava” — 30.5.2012
  5. A-studio Stream on suunnattu myös nuorille — 2.5.2012

Most commented posts

  1. A-studio Stream on suunnattu myös nuorille — 1 comment

Author's posts listings

Kaamos houkuttelee herkuttelemaan

Pimeinä kuukausina makeanhimo kasvaa samalla, kun vireystaso on minimissä eikä liikunta jaksa kiinnostaa. Alustavan tutkimuksen mukaan kirkasvalohoidolla on positiivinen vaikutus painonhallintaan.

Kauppapalvelu helpottaa arkea

Yhä useampi suomalainen haluaa ruuan kotiinkuljetettuna. Syitä on monia. Espoolainen Jukka Paulin haluaa säästää aikaa perheelleen.

Muutoksen tuulissa

Katsellessani merellistä maisemaa ja kuunnellessani lokkien kirkunaa ja torimyyjien iloisia tervehdyksiä tunnen raikkaan tuulenhenkäyksen kasvoillani. Hymy kohoaa huulilleni, katse suuntautuu kohti horisonttia. Vapauttava onnellisuuden tunne kuvastaa olotilaani juuri tänään. Otan hetkestä kiinni, suljen silmäni ja kuuntelen aistit valppaina, kuinka ympärilläni …

Lue juttu

“Kaikkea pähkähulluutta on kokeiltava”

Niko Uusi-Simola, 22, haaveilee kuuluisan Akateemikon tittelistä ja omasta Picassosta. Lapin yliopiston taideaineiden opiskelijat TAO ry:n puheenjohtaja myy ainejärjestön lippuja aina ja kaikkialla muistamatta, mitä oikeastaan tapahtui.

A-studio Stream on suunnattu myös nuorille

Ylen A-studio Stream ei ole onnistunut tavoittamaan himoitsemiaan nuoria katselijoita. Vuorovaikutteisuuteen pyrkivä ohjelma kokoaa telkkarin ääreen samoja ikäluokkia kuin muutkin ajankohtaisohjelmat eli vanhempaa väkeä.

”Isona olen 30 kiloa lihavampi”

Daniel Wallenius, 23 on Kultti ry:n entinen puheenjohtaja, joka pelkää piikkejä ja halveksii iltapäivälehtiä.  

Huippujournalistiksi omilla ansioilla

Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Anu Nousiainen, 47 sai viime keskiviikkona Suuren journalistipalkinnon.

Minun Hämeenlinnani

Helsingin hektisen toimittajaksi opiskelun vastapainoksi on hyvä hellittää hetkeksi. Siksi suuntaankin luonnonrauhaan lenkkeilyn merkeissä. Minun Hämeenlinnani ei ole pelkkä turistikohde, vaan seesteinen olotila ”maaseudulla”.

Uuden sukupolven aerobicit

Vanha kunnon aerobic ei riitä enää mihinkään, kun liikuntabisnekseen syntyy kaiken aikaa toinen toistaan kummallisempia ryhmäliikuntamuotoja. Tuima kävi testaamassa kolmea niistä.

Epäonnistu onnistuneesti

Luin Tuiman juttua varten kirjan ”Kantapään kautta” ja haastattelin toista kirjailijoista. Kirjan aihe on mielenkiintoinen: Psykologiaa sekä asiantuntemusta  samassa paketissa. Kirjassa haastatellaan sekä eri alojen taiteilijoita, että organisaatioiden johtajia, yrittäjiä. Ihmissuhteiden epäonnistumiset on jätetty  naistenlehdistä luettaviksi. Epäonnistumisen kokemukset ovat varmasti …

Lue juttu