Mimosa Hedberg

Author's details

Name: Mimosa Hedberg
Date registered: 31.1.2012

Latest posts

  1. Minun Laajasaloni — 23.5.2012
  2. Stadin vessat testissä — 23.4.2012
  3. Kouluruoan ei tarvitse olla lisäaineetonta — 15.4.2012
  4. Amk-opiskelijat keskeyttävät opintonsa yliopisto-opiskelijoita todennäköisemmin — 13.4.2012
  5. E-aineet turha mörkö? — 6.4.2012

Most commented posts

  1. Kouluruoan ei tarvitse olla lisäaineetonta — 2 comments

Author's posts listings

Minun Laajasaloni

Monet eivät tiedä Laajasalon olemassaolosta. Ensimmäinen asia, mitä kerron heille ”Laajikasta” on se, että Laajasalo on Helsingin isoin saari. Muuta ei yhdessä lauseessa voi Laajasalosta kertoa.

Stadin vessat testissä

Helsingin keskustasta on vaikeampi löytää ilmaista vessaa kuin neulaa heinäsuovasta. Tuima testasi puolestasi Helsingin vessatarjonnan. Missä vessassa oli kaamein löyhkä? Mikä oli seinäpiirrosten taso? Entä missä vessassa oli naisille tarjolla pelkkä pisoaari?

Kouluruoan ei tarvitse olla lisäaineetonta

Lisäaineet pelottavat, sillä niitä tuntuu olevan kaikkialla. Kuinka paljon saamme lisäaineita jo pelkästään kouluruoasta? Tuima selvitti, mitä kouluruoka oikeasti sisältää ja millä perustein annokset valikoidaan ruokalistoille.

Amk-opiskelijat keskeyttävät opintonsa yliopisto-opiskelijoita todennäköisemmin

Alakohtaiset keskeyttämiserot ovat korkeakouluopinnoissa suuria. Keskeyttäneiden määrää yritetään vähentää opintojen ohjausta lisäämällä.

E-aineet turha mörkö?

Lisäaineet aiheuttavat lapsilla ylivilkkautta, lisäävät migreeniä ja pahimmillaan aiheuttavat syöpää. Tällaisia väitteitä kuulee lisäaineista jatkuvasti. Jo vuosien ajan keskustelu e-aineiden turvallisuudesta on vellonut valtoimenaan. Päätin itsekin tarttua tähän ristiriitaiseen aiheeseen, josta jokaisella tuntuu olevan oma, eriävä mielipiteensä. Halusin selvittää, voiko …

Lue juttu

Hyvästi metro, bussi ja ratikka

Vain urpot ajavat autolla Helsingissä. Julkisilla pääsee minne tahansa ja vieläpä usein nopeammin kuin omalla autolla. Ja siten välttää helvetilliset aamu- ja iltapäiväruuhkat. Helsingissä julkinen liikenne toimii eräiden tutkimusten mukaan jopa toiseksi parhaiten koko Euroopassa.

”Pelkään aivovauriota”

Opiskelijakunta HELGAn sosiaalipoliittinen vastaava Paavo Elonheimo, 25, opiskelee liiketaloutta ja toivoo, että ihmiset olisivat fiksumpia.

Blinit ovat taas täällä

Useat ravintolat viettävät tammikuusta alkaen jo perinteeksi muodostuneita bliniviikkoja. Venäjältä lähtöisin olevista blineistä on tullut suurta trendiherkkua Suomessa.

Kannatetaan kuolemanrangaistusta?

Suomessa kuolemanrangaistus on kielletty perustuslaissa, mutta maailmalla rangaistuskäytäntö on edelleen voimissaan. Myös suomalaiset olisivat valmiita tiukempiin rangaistuksiin.